15 feb. 2010

Det ljusnar...Har ni märkt va fort det går? Med ljuset. Det är sååå härligt. Man märker ganska stor skillnad på hur ljust det är ute när man åker hem från jobbet. Nu är det ju faktiskt ljust ute halv 5 :-) I söndags hade vi till och med takdropp!

Ja, det var väldigt länge se´n jag gjorde nå´t blogginlägg.... Dels krånglar min dator just nu och dessutom har jag nog legat i ide den senaste tiden. Jobbat och tränat ganska mycket och däremellan planerat lite roliga saker att se fram emot i vår. Jag åker till New York med några kompisar *jämrans va kul det ska bli* och jag ska på keramikkurs igen *jämrans igen, va kul det ska bli* och vi ska göra klart huset med det sista piffet, hängrännor och vindskivor, från förra sommaren *jämrans va fint det ska bli*. Sen blir det ju sommar och semester och ännu mer skoj på schemat.

Som sagt, visst är det är ju najs att ha nåt att se fram emot? Hur ser dina planer ut?

10 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Vad mycket spännande du har att se fram emot, här är inga direkta planer gjorda ännu men en resa hade varit kul att längta till...
Ha det bra
Kram

Nordingården sa...

Vilken rolig zinklykta! Nwe yorkresa låter härligt att se fram emot! Å jag bara längtar till sommaren, dels för att denna vintern tagit på kraferna rejält med både kyla, snö med allt vad det innebär, mycket jobb och jobb på bortaplan, fast jag älskar jobbet som sådant, men sen kommer jag hem i maj, då ska det DONAS och FEJAS! Och sen väntar ströjobb i dalarna i sommar, livet är härligt! Mari.

Marie sa...

Jag slutar inte förren halv sex så det r fortfarande mörkt när jag åker hem, men snart hoppas jag se ljuset :)

Mrs Allan sa...

Här har ljuset också kommit tillbaks. Det känns så skönt. New York, ska bli så kul, köpte en Lonely Planet, New York till min Ipod, så vi inte går vilse.

Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Visst är det skönt att det är så mycket ljusare ut nu. Det mår man så bra av. Låter som du har supermycket skoj att se fram emot.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Kullan Pullan sa...

Äntligen har ljuset kommit tillbaka, det gör så mycket för orken. Vad kul med så mycket att se fram emot, måste planera något känner jag.
Kram Paula

LL sa...

Jo, sannerligen att det ljusnar. På mitt morgonpass var det så att jag anade gryningen när jag var på väg hemåt igen! :-)

marianaskeramik sa...

nice planer!!
det verkar som om du får en häääärlig vår!
ha de gott
marianaskeramik

Ett hus i vitt sa...

Åh vilken söt ljuslykta! Tror minsann jag stått o fingrat på den i nån butik... Inte ALLS avis på din NYresa, keramikkurs o huspiff :-D. Ha det riktigt mysigt! Kram, Anette

Mycket annat & lite betong sa...

Jag har också märkt att det är ljusare. Jag behöver ingen pannlampa när jag går till bussen på morgonen längre.
Det där med keramikkurs låter väldigt roligt. Det skulle jag också vilja gå på.

Hälsningar Agneta