1 juli 2012

... om att trivas...


Åhh. Vi är ju så lyckligt lottade. Vi har haft två minisemestrar som stått först i kön senaste tiden. Och då är det annat som får "stryka på foten". Bl a bloggen. Men den finns ju kvar och ligger snällt här och väntar.

Vi har hunnit med att besöka vårt älskade Grekland och vår älskade stuga i fäbodvallen. Nu är vi hemma i vårt älskade Lantlivs-hus igen och ska jobba några veckor. Vi älskar många ställen vi :-) Känns fantastiskt. Men... Det gäller ju att välja. Eller hur?

Och nu har jag något superroligt på gång. Nästa helg (!) skall jag och två keramik-kompisar åka till Dala-Floda på Ko-Midsommar och marknaden där för att sälja vår keramik. Ska bli så spännande och roligt. Det jag tycker är allra roligast är att planera och att fixa till vårt försäljningsstånd. Om vi dessutom kränger några alster, ser jag det som bonus.


Så den här helgen har jag hängt en del i keramik-verkstaden. Och det älskar jag också :-)


1 kommentar:

Lina sa...

Hej!

Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
Ha en kanondag! KRAM // Lina

PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se