27 jan. 2013

Produktutveckling á la Scandinavian Folklore

Jodå. Jag finns kvar :-) Idag har jag varit ute i keramikverkstaden och produktutvecklat lite. Bilden ovan visar tydligt vart jag hämtar mycket av min inspiration. Dalarna! Eller som det står på planschen i bakgrunden "Scandinavian Folklore". Love it! Funderar på hur jag eventuell ska smycka mina takkronor.... här ett test med en "rundil". Eventuellt skulle man kunna addera lite fårskinn också... Vad tycker ni?


Jag har gjort rundilarna av tyg (kläde), en värmeljuskopp och, som på bilden här ovan, fårskinn.

Hittils har jag gjort några takkronor utan den här typen av dekoration. På första bilden en liten takkrona för julgransljus.
Nästa är en takkrona som är lite större, för vanliga kronljus med rönnbär och nypon som dekoration.
Nästa krona är i storlek som rönnbärs-kronan och mattsvart. På denna har jag även provdekorerat med en rundil. Till dekorationen här har jag använt svarta bär från en prydnadsbuske som jag förstås inte kommer ihåg vad den heter.. Men snyggt blev det :-)
Jag har även gjort en tvåvåningskrona som är såld. Här kan man se den, när vi var på julmarknad och takkronorna fick hänga med. Jag tänker mig att takkronorna kan funka bra på altanen eller i uterummet, men även inomhus förstås. Ska kanske testa att göra en med elektriskt ljus också. Som synes är det mycket funderingar - kul, tycker jag.

Inga kommentarer: