3 mars 2013

Hur roligt ska man ha...?

Den frågan brukar jag ställa mig lite då och då? Oftast i samband med att det är saker jag vill göra eller vill vara med på, men inte anser mig ha tid. Då får man välja. Hur roligt ska man ha, egentligen? Nu var det iallafall en rolig sak jag bara var tvungen att testa - brodera armband. Precis lagom för en så'n som mej. Går fort att göra klart. Gissa om det är rolig? Oj, oj, oj va kul! Fråga två dyker då upp - hur många armband kan man ha? Hahaha... Nåväl. Idag har jag skissat lite. Funderar på att brodera på något lite större. Kanske det blir en kudde eller nåt. Vi får se!

Så svaret på dagens fråga torde bli - Jätteroligt!


4 kommentarer:

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Man ska ha roligt!!! Säger jag som just nu är motvilligt sjukskriven för stresströtthet eller vad det nu kan benämnas som. Jättefina armband, egen design eller har du hittat grundmönster någonstans?
Du har en jättefin blogg som jag hittat till för ett tag sedan då jag gillar keramik och handarbeten. Jag kommer gärna tillbaka och inspireras även om jag borde ligga lågt i att lägga mer "jag vill"-saker på listan...
Ha en go kväll
/Karin

TiniTott sa...

Underbart snygga! Du gör så läckra grejer =)

Cecilia sa...

Hej! Roligt att höra ifrån dej! Vilka fina saker du gör, både keramiken och armband. Det går inte att ta miste på att det är en dalkulla som skapar. Ha det bra!

Sanna sa...

Otroligt fint armband. Hittade till din blogg för ett tag sen och följer den nu. Mycket fin blogg !:) Det där armbandet kan jag tänka mig att köpa !