16 okt. 2011

Alldeles...... alldeles uuunderbar


Dagen alltså. Eller - hela helgen faktiskt. Är alldeles uunderbar. Jag älskar fina höstdagar :-) Jag hade en teori i fjol när jag gjorde ett inlägg på bloggen i hösttid. Kan det bero på att jag är född på hösten? Ja, jag väljer att tro det :-) Jag är helt enkelt en höstis. Nu har jag varit hemma i en vecka efter vår härliga minisemester i Nice. Det är så roligt och givande att vara ute och resa - men som vi sa när vi satt på Arlanda och väntade på att tåget skulle ta oss den sista biten hem - "Borta bra men hemma bäst". Jag tror dessutom att om man åker bort lite då och då, så blir hemma bara bättre och bättre hela tiden. Och det är väl bra? Att man trivs hemma. Motsatsen är ju fruktansvärd.


I fredags tog vi en kort sväng till skogen och plockade blåbärsris och lite mossa. Titta va fint det blev med kombinationen blåbärsris och kärleksört! Trots att det är en så fin och solig dag börjar det bli dax att göra höst ute i trädgården, så buketten är perfekt i min höststyling ute :-)

2 kommentarer:

Marie sa...

Det har verkligen varit helt underbara höstdagar! Man får passa på att njuta, för snart är vintern och snön här.. brr... Ha en bra vecka!

Camillas Foto sa...

Jag älskar också hösten, är född i november och då är det väl fortfarande höst?
Håller med dig om att det är skönt att komma hemifrån då och då och alltid extra skönt att komma hem efter en resa.

Ha det bra
Kram