9 maj 2008

Sommarvärme

Ääntligen fredag! Tänk va fredagar är speciella för oss måndag-till-fredags-arbetande. Idag har vi dessutom haft fantastiskt fint väder. Soligt och varmt. Efter en snabbshopping åkte vi hem och snajsade ihop en snabb, god, italienskt-inspirerad fredagsmåltid. Med ett glas rött till :-) Jämrans va gott. Det växer i trädgården så att det fullkomligt knakar. En fantastisk färgprakt sprider sig.

Faktum är att det är inte bara blommorna som växer. Så även gräs och maskrosor. Förmodligen blir det årets första gräsklippning inom de närmaste dagarna.

Vi har sålt vår lilla husvagn. Ni vet, den där putte-puttelilla *om inte - här är den*. Och köpt en annan. Större. Mycket större. När den kom hem till vår lilla gårdsplan känns den gigantisk :-)

Vet inte vad ni tycker om det här med husvagnar eller hur mycket ni sett av desamma - men herregud.... Vart fanns alla inredare när det var dax att bestämma tyg på dynor och överkast??? Inte i närheten av husvagnsbyggarna iallafall! De allra flesta klädslar (utom några av de allra nyaste kanske) har horribla klädslar. Ibland får man känslan av att man befinner sig i någon slags..... ja, jag vet inte riktigt... men, ordet Bordell är ett av de som poppar upp i mitt huvud. *näe, nu har ju inte jag varit på särskilt många bordeller, men iallafall*.
I vår husvagn är klädseln inte av den allra värsta sorten, men tillräckligt trist för att jag vill försöka göra något åt den. Kolla in det här till vänster bara...

Får se vad jag hittar på, men bättre än så här kan det ju inte vara såå himla svårt få till. Dessutom är ju tyget i stort sett det enda i inredningsväg man kan ägna sig åt i en husvagn :-)

Ha en riktigt skön helg!

4 kommentarer:

Toini sa...

Grattis till nya husvagnen, jag är 100 på att den blir snygg innuti när du har grejat lite.

Vi grillade korv ute idag, det var vår fredagsmiddag, vi har bara fått vårvärme än så länge.

Ha en trevlig helg.

Kram

Karin sa...

Kan inte låta bli att le...tillbringade nästan varje sommar under uppväxten i en husvagn och jag kan bara hålla med om att det nog inte brukar vara några framstående designers (om än några) som har varit i farten. :) Men grattis till ny husvagn!

Maten ser fantastiskt god ut! Inspirerande...kanske skulle äta italiensk plockmat i helgen. :) Glad pingst! Kram Karin

n o r d i n g å r d e n sa...

Ha, ha, håller med dig lite vad gällande husvagnar, det är som om de stannat i 70/80-talet på ngt vis.. men du fixar säkert till det, behövs kanske inte så många nya detaljer för att det ska kännas bra och va kul med en husvagn i af, vara fri och fara runt och ha hemmet med sig!

Underbara blomsterbilder och va god den Italienska middagen såg ut! Ha en fortsatt skön helg! Mari.

Anonym sa...

Pärlhyacinter är mina favoriter :D