


150 gr mjölkchoklad
1 1/4 + 3 dl vispgrädde
250 gr frysta, tinade hallon eller 5 dl färska
Jordgubbar och hallon till garnering
Hacka chokladen, koka upp grädden och häll över. Vispa/rör om chokladtryffeln och låt stå kallt ca 3-4 timmar. Vispa resten av grädden och blanda försiktigt ner hallonen. Häll/bred ut chokladtryffeln på ena marängbottnen. Fördela 2/3 av hallongrädden på chokladen. Lägg på den andra magängbottnen och fördela resten av hallongrädden. Toppa med jordgubbar och hallon.
Njuut!
Jordgubbar och hallon till garnering
Hacka chokladen, koka upp grädden och häll över. Vispa/rör om chokladtryffeln och låt stå kallt ca 3-4 timmar. Vispa resten av grädden och blanda försiktigt ner hallonen. Häll/bred ut chokladtryffeln på ena marängbottnen. Fördela 2/3 av hallongrädden på chokladen. Lägg på den andra magängbottnen och fördela resten av hallongrädden. Toppa med jordgubbar och hallon.
Njuut!
5 kommentarer:
Jobbar man duktigt behöver man mycket mat och fika!
Hoppas att ni får lite tid till att njuta också
Kram
Låter jättesmarrigt och lätt... alltså att göra! Kalorierna bryr vi oss inte om under sommaren tycker jag. Väntar med spänning på att få se resultatet av nya huskostymen.
Sommarkram Eva-Mari
Härlig blogg jag fann här..många vackra bilder du bjuder på.Tack för tårtreceptet! Ha det gott//Eva
Så fint du visar. Den där kaffekannan hittade jag också häromdagen samlar på det grön/gula kokums.
Ha det gott
annika
Ja tänk, det är mycket jobb med hus. Ni har väl ett gammalt hus kan jag tänka. Det ser fint ut. Jag vet att det tar tid, vi håller också på att renovera, nästan jämt, och i många år.
Det gäller att komma ihåg att ta en paus och fika ibland. Lätt att glömma. Lycka till!
Skicka en kommentar