4 sep. 2008

Snygg knopp

Jag föll pladask för den superfina spaljéknoppen från Sturehofs krukmakeri för ganska länge se'n. När jag besökte Hemslöjden i Falun. En grön och en röd följde med hem därifrån den gången.
Ställ & Såsser i Säter säljer Sturehofs vackra alster och hade massor med fina spaljeknoppar. Jag ville köpa en hel näve :-) men det gjorde jag inte. En vit, lite större än de jag har sedan tidigare, hängde med hem den här gången. Än så länge har jag inte användt dem som det dom är gjorda för, dvs som spaljeknoppar. Dom bara står och är snygga. Men jag har idéer :-)

8 kommentarer:

mariana sa...

vad roligt det är med folk som uppskattar keramik tycker en keramiker hahaha
den var jättefin!!
ha en trevlig helg
marianaskeramik

Ullis/Leva på landet sa...

Den var jättefin. Ska bli kul att se hur du tänker använda den.

Ha en riktigt skön helg!
Kram Ullis

Lockas lilla längtan sa...

Väldigt fin knopp, hmmm, undrar vad du ska ha den till!

kram veronica

Karin Krut sa...

Vilka fina knoppar :) Väntar med spänning på hur du ska använda den
Ha en jätteskön helg
Kram Karin

Mrs W sa...

nu blev jag väldigt nyfiken...

Målargården sa...

Ha, va kul. Har två exakt likadana som jag fick av mina arbetskompisar och de står också bara och ser snygga ut på hallbyrån. De får nog stå där till nästa sommar då jag sätter ut dem i landet. Gillar verkligen deras krukor också, allrahelst väggkrukan med hänge.
Ha en hel del myspys i helgen...
Kram Eva-Mari

linnea-maria sa...

Ha ha pelargonnörd som jag är så såg jag först bara pelargonblomman på bilden, sen såg jag den fina 40-talskrukan sist den fina topp-knoppen :) . Åh bilderna från Mytilini ger ju verkligen ett sug. Min son pratar fortfarande om grekland efter ett år. Ha en fin helg/linnea-maria

Solkatter och Dammråttor sa...

Vad häftigt...spaljeknopp....ska bli kul att se vad du gör med den.
Såg i ditt förra inlägg att du har varit i Grekland.Jag blir avundsjuk,ju...jag älskar Grekland....har varit där många gånger, senast förra året.
Ha en skön söndag!
Kram/Gunn