1 sep. 2009

Vår semester


Äntligen blev det av. Vår Canadaresa och besök hos min kompis, som hittade kärleken i Canada och helt enkelt (ja, enkelt och enkelt...) tog sitt pick och pack och flyttade till Edmonton.

Dagarna fullkomligt flög fram. Vi hade fantastiskt väder. Soligt och varmt! Vi hann med några grillpartyn. Här grillas det marshmallows, i sann Nordamerikansk anda :-) Och marshmallowspåsarna i affären är rejäääla. I sann Nordamerikansk anda :-)

Tiden gick som sagt alldeles för fort.Men vi klämde in en utflykt till Klippiga Bergen som ligger några timmars spikrak bilfärd från Edmonton.

En tur med de gigantiska bil-truck-bussarna upp på den stoora Athabasca Glaciären.

Vi bodde en natt i Jasper och en natt i Canmore, strax söder om Banff.

Vi tillbringade nästan en hel dag vid den otroligt vackra Lake Louise. Den dagen hade vi kanonväder och promenerade utefter sjön. Vi avslutade med lunch vid det gigantiska hotellet Chateu Lake Louise.

And I must take this opportunity to thank T&T for your hospitality and thanks again for taking so good care of us :-) We had a great vacation!









5 kommentarer:

Camilla Alvén sa...

Wow, fina bilder från er resa!
Ha det bra
Kram

S o F sa...

Vilka ofattbart vackra bilder - det känns nästan som det inte vore verkligt, så fint är det.

Canada låter och ser ut som ett trevligt land att besöka.

Tack för att vi se detta! Ha det gott!

Åsa sa...

Vilken härlig resa ni verkar ha haft.

Kram Åsa

L8 sa...

Å va härligt det ser ut! Kanonbilder som vanligt när du är i farten!

Mrs Allan sa...

Vi var så glada att ha Er här. Ni är alltid välkomna tillbaks igen, vår "extra" sovrum är alltid tillgängligt och det finns sååååååååå mycket mer av Canada att se.

Kram T&T