20 apr. 2008

Hääärlig helg

Tassarna tillhör Grynet (mors katt) som ligger och myser i solskenet.

Riktigt så lugn har min helg inte varit. Vi har haft sååå roligt. Tjejgänget som brukar ses med jämna mellanrum. Den här helgen hade några av oss ordnat en "hemlig resa" för andra halvan av gänget. Dom fick hämta upp ett kuvert med instruktioner om vart dom skulle åka. Vi andra åkte före och riggade vid en rastplats. Vi bjöd på korv med bröd, irish coffee och en rolig uppsyn. Vi hade nämligen gjort kockmössor, tagit på oss förkläden och egenhändigt fixade t-shirts. En silverkandelaber stod också framdukad *gissa om vi skrattade*. Därefter styde vi kosan mot Västerås och hotellövernattning med middagsbuffé och IKEA-besök.

Vi har haft såå roligt, som sagt var. Nu är jag trött och skall strax inmundiga årets första grillade köttbit. M u m s !




5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Katter är verkligen riktiga livsnjutare!

Vilken härligt aktiv helg ni haft grillat och sedan IKEA - kan det bli bättre?

Kram Maud

Anonym sa...

Åhh vilka underbara små tassar! Saknar min katt så mycket.. Men men..astma är astma.. Bara bita i det sura äpplet.
Låter som du haft en kanonhelg! :)
kram

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket helt bedårande sött foto på kattassar! Oj vad du ligger i med än det ena än det nadra, du är aktiv och så kul det låter med era tjejträffar med korv och kafedrinkar: ) ) Ha en bra ny vecka! ( Ja, kanske vi setts på Gruvgatan ngngång, välkommen dit igen! ) Mari.

Toini sa...

Vilka fina tassar! Vilken kul helg ni verkar haft, det är ju alltid kul att ordna något.

Ha det så bra.

Hem och Lycka sa...

Gud vilken söt bild på Grynets söta tassar.. kram!