2 sep. 2007

Frisk luft

Tänka sig - solen och lite av värmen kom tillbaka! Efter en superkall vecka, med minusgrader på nätterna och mornarna, kom lite av värmen tillbaka idag. Gillas skarpt!

En välkommen skillnad såhär i sensommar- och hösttider är att luften kan vara så klar och frisk. Idag passade jag på att "lufta" gästrummet ordentligt. Det står ju för det mesta tomt :-/ ännu.

Dörren fick stå på vid gavel hela dagen.

"Låtsaspelargonerna" i gästrummet är så snygga - men inget slår verkligheten...

Ha en najs vecka!

26 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Såg tidigare att du har en av Lillan Michelins litografier. Kanske tycker du om hennes konstkort också!? Jag har använt hennes motiv och satt texter till. Kolla gärna på hemsidan www.ellemichelin.com.
Tack för en inspirerande blogg! //Linda
(Lillan är min duktiga mor!)

Lime sa...

Linda: Tack för ditt besök! Ja, min Lillan-tavla är uuunderbar och jag ska genast gå in på din sida och kolla mer. På återseende :-)

faster atta sa...

Ditt gästrum är verkligen jättefint! Gillar det rutiga golvet och pärlsponten. Är det du som gör tildaänglarna?

Ankan sa...

Vilket härligt gästrum, så vackert och ljust inrett med pärlsponten och allt och vilken vackert målat golv! Sånt gillar jag! / Ha det gott

Anonym sa...

Vad härligt somrigt ditt gästrum är, här är det höst. Jag hade vantar då jag cyklade in till stan idag. Från ett annat Lillan Michelin-fan

Anonym sa...

Älskar ditt gästrum, synd att det står tomt, jag kommer gärna ;) *skratt* Härligt med soliga höstdagar =)

LantlivsAnette sa...

Du har ett så vackert gäst rum , jag slår mig ner där ett tag , nu när dörren var öppen !
Kram Anette

Anonym sa...

Åh så underbart fint du har i ditt gästrum! Fint med blåvit gardin och blåvit matta därinne och lite grått och svart till! Golvet är underbart! Kram :)

Lella sa...

Vilka fina bilder du har tagit! Gästrummet är kanonfint och borde bebos ofta ;o)

Lallis sa...

Åh, vad jag gillar fönsterfilmen med pellisarna!!!
Ja. Pelargoner (levande) är ju underbara. Såg dock idag att jag har(förmodligen men jag är inte 100% säker på vad det är ) vita flygare på min ena som jag just har köpt:(
Kram Lallis

Anonym sa...

Gästrummet är verkligen underbart fint! Det känns verkligen som om hösten har kommit nu när det är kyligt både på morgonen och kvällen. Så fint dina pelargoner blommar. Kram!

Anna sa...

Din gäststuga är för vacker, det blir min inspiration till friggeboden sen, typ år 2047 verkar jag få tid :). Hur många kvadrat är din gäststuga på? Hur har du gjort fuskpelargonfönstret? Det är jättesnyggt. Usch, så frågvis jag är. Sorry! Jag är jättenöjd med skafferiet, visst hade det fått vara större men det finns inte plats till det. Handtaget retar mig dock dagligen.. :)

Karin Krut sa...

Hej! Vad roligt att du hittade till mig. Jag har snokat runt lite här i din blogg :) den är jättefin och då har jag inte tittat på en bråkdel än :) Jag måste fråga, hur gör man så där fina kollage? Jag länkar gärna dig om jag får ;)
Kram Karin

Karin Krut sa...

Åå förresten jag glömde, vilket jättehärligt gästrum. Gillar golvet skarpt. Har föreslagit det hemma men stöter på patrull varenda gång :) Jag tror dock på uttröttningsmetoden ;)
Karin

linnea-maria sa...

Hejsan!
Tack för titten i min blogg! Nu återupptäckte jag din, det var ett tag sedan jag tjyvkikade in hos dig (utan att lämna kommentar). Kul att det är fler som gillar pelargoner och löpträning, fast det verkar som om du springer lite längre än mig. Jag hinner knappt så jag ska stjäla lite tid från lunchen idag för att springa. Jättefina bilder du lägger in!

NICOLINAS BONING sa...

Hej på dig kullan;-)
Vilket vackert gästrum... och även bloggen är mysig med snygga bilder!
Kram/Birgitta

Handplockat sa...

tycker så mkt om golvet i gästrummet
mumd
du har ju så himla fint
idag visar jag bilder från Sias showroom

Ha det bäst

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, så otroligt vackert gätsrum du har, tur du inte haft så många gäster där inne ännu för du kommer aldrig få ut dem när de väl flyttar in för det är verkligt fint o hemtrevligt!! Snygga väggar, golv och detaljer och dina pellisar går inte av för hackor dem heller! Mari.

Färjtorp sa...

Väldigt mysigt gästrum! Gillar den vita pärlsponten/panelen, är sååå snyggt!
Kram Johanna.

Lina sa...

vilket vackert gästrum!! Var hittar man glasshablonerna med pelargonierna??

Ljuva ro sa...

Hej! Blev så glad när jag hittade till din vackra blogg! Vilka otroliga miljöer du fångat med kameran, så fint!
Tycker att det rutiga golvet är så vackert, har funderat på att måla rutor på trägolvet i glasverandan vi snart ska börja bygga, vilken färg har du använt? Färgnummer? Tacksam för svar!

Maria sa...

Superfint rutigt golv!

Hem och Lycka sa...

De där låtsaspelargonerna har min svärmor i sin butik på fönstren, de är såå snygga!

Mia sa...

Det gjesterummet ditt ser bare sååå innbydende ut, jeg har så lyst til å være gjest hos deg. Tusen takk også for nominasjonen i det forrige innlegget ditt. Det var bare så koselig av deg, og jeg setter virkelig stor pris på den.

Engsroom sa...

Vad mysigt det ser ut!!
Du får ha en riktigt trevlig helg!
Ella

Anonym sa...

Hej,
vad fint det ser ut i gästrummet. Härliga bilder!
Ha det bra.