12 feb. 2007

Keramik


Strax söder om Ölandsbrons fäste på Öland ligger Paradisverkstaden. Där finns massor med fantastiska föremål. Sommartid kan man dessutom gå runt i den jättemysiga trädgården utanför.

Paradisverkstaden är verkligen värd ett besök. Där finns massor med jättefina saker - att beskåda och om man vill - köpa.



Bilder från www.paradisverkstaden.se

14 kommentarer:

Johanna sa...

Åh va mycket fint! Måste kolla in hemsidan. Tack för tipset! =)

LISEN sa...

Alltid ett måste då jag är i krokarna. Vilket inte blir så där väldigt ofta iofs. Kanske inte alltid så att jag köper något...men miljön!! Så smakfull och harmonisk. Och visst - jag har en älskad mjölkkanna därifrån.

n o r d i n g å r d e n sa...

Fina tips, den sidan måste jag kolla in! Jag gillar din stil och jag är som du dalkulla med liknade intressen! Bortsett från träningen då, den har legat på hyllan ett par år...Jag är ny i denna "bransch" så välkommen till min blogg med!

n o r d i n g å r d e n sa...

Hmm...inte van bloggare som jag är får jag besvara din fråga här om Formex, trodde man kunde svara direkt men verkar inte så...

Nej, det är riktigt. Man måste ju ha ett reg.nummer med om man ska gå på mässan som man har om man har ett företag. Jag har visserligen inget företag men gick via min skolans företag, en floristskola som jag visserligen nu har gått ut...
Hur som, en upplevelse var det!

Tack för snälla ord om vårt hus!

hulukvarn sa...

Hej Hej!! nu har jag hört många säga att p.v är mysig, måste nog ta en sväng i sommar....:) ha en bra kväll!!

Anna sa...

Hej! Tack för besöket hos mig. En sån fin blogg - ska lusläsa den imorgon.

Ha det gott!

Anonym sa...

Ja , paradisverkstan har jättemycket fint! Var där för rätt många år sen, verkar vara dags för ett besök igen!! Tack för tipset!!
Tina/

Anonym sa...

Som nästan granne till verkstaden kan jag intyga att där finns mycket fint. Jag håller med om att bara trädgården är värt ett besök. Ett ytterligare tips är att de har 2:a sortering sommartid! Väldigt mycket fint till bra priser!

Anonym sa...

Vad underbart fint det lät... skulle gärna vilja ta mig dit nån dag! Tack för tipset, ska genast klicka mig dit :)

Anonym sa...

Dom ska ha massor med fina saker har jag hört av kompisar både i Kalmar och på Öland.. Vi är ju ofta på Öland under sommaren, men det har inte blivit av att vi stannat till där! Måste jag göra denna sommaren! :)

Anonym sa...

Åh, va fint! ..och det är så fräscht med vit keramik! :)

Karin sa...

Tack för tipset! Hade ingen aning om att den låg på Öland. :) Har tyvärr inget därifrån själv men har köpt som presenter ett par gånger..

Anonym sa...

Gillar när keramik kan vara både mönstrad och ljus samtidig.

W&W form sa...

Ja på paradis verkstan är det underbart, länge sen jag var där...
Härlig blogg!'
:)