13 juli 2007

En ängel flög in...


... och flyttade in i gästrummet. Visst är den jättefin? Det är duktiga Lisa, som har bloggen Mitt lilla hus, som gjort Snöängeln Ella.

Och nu mina vänner, har jag påbörjat hela f y r a veckors semester. Den har pågått i exakt 6 timmar och 39 minuter :-) Det här ska bli skönt det! Imorrn blir det nog ett besök i Bäsna Trädgård eller varför inte en tur till Gruvgatan 13. Det är ju bara att välja vad som faller en in :-) Det är semester det!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lisas änglar är jättefina och speciellt gillar jag snöänglarna. :) Så fint den gör sig i gästrummet!? Hoppas du får en skön semester med många fina trädgårds-, butiks- och loppisbesök. Kram!

Nya och gamla ting sa...

Snacka om fin inredning! Jag blir alldeles lyrisk över alla fina detaljer. Jättefin ängel också, har också spanat in dem. Trevlig semester.

Anonym sa...

Vad kul att se henne hos nån annan! och vad fint gästrum du har. Lyckliga dina gäster!

Anonym sa...

Ååå vad fint du har det...härliga detaljer och Lisas ängel passar ju perfekt där!! Ha en härlig semester !!
Kram !

n o r d i n g å r d e n sa...

Å va mysigt det såg ut hos dig!! Och den lilla snöängeln Lisa gjort passade ju perfekt där!! Jag tror inte ens hon längtar hem till norrland!! ; ) Ha nu en jätteskön semester!! Mari.

Mia sa...

Grattis med påbegynt ferie! Håper du får det herlig med masse sol og varme. Snøengelen til Lisa er jo bare helt bedårende!

Anonym sa...

Oj, va hon passar fint i ditt fina gästrum! :)