24 juli 2007

Värmebölja i Grekland


Vilken tur. Att jag tog med dom därifrån. Dom fina, vita pelargonerna på bilderna ovan. Om dom bott kvar i Grekland nu hade dom förmodligen törstat ihjäl. Här hemma är det ju ingen risk, menar jag :-)


Äntligen börjar dom blomma rikligt. Mina kära pelargoner. Dom är lite sena i starten, men nu är det fart på dom. Passar ju egentligen riktigt bra eftersom jag har semester nu och kan se dem hela dagarna och njuta!


Härliga skönheter va?

7 kommentarer:

Anna sa...

Jättefina pellisar och jättefina bilder, rospellisen = super. Så himla kul att få med sig hem från utlandet. Jag klantade mig rejält när vi var i Prag :). Lite kort: tog med några sticklingar hem, trodde den ena var en jätteovanlig doftande vilde och ställde till en stor affär av det.. blandade in Pelargonsällskapet, som blev såå nyfikna. Precis innan jag skulle skicka kort till dem, åkte jag och handlade på Coop, och där fanns blomman massproducerad i 100 ex. och det var inte ens en pelargon!!?? Svansen mellan benen, ner med kepsen och efter det yttrar jag mig sällan. :0)

Anonym sa...

Men oj vilka skönheter, tur att du tog dem med. Det är ju helt underbart med vita Pellisar!

Toini sa...

Vilka vackra blommor, önskar att det fanns mera av dom här.

Hoppas du har en trevlig semester.

Kramar

Hem och Lycka sa...

Å, vilka vackra pellisar, aldrig sett såna!

Anonym sa...

Vilka vackra perlargoner!! Extra kul att ha tagit med dom från utlandet!!
Tina :)

Anonym sa...

Vilket underbart reseminne! Vackra pelargoner. Mina börjar också komma igång nu...bättre sent än aldrig. :)

Mia sa...

Nyyydelige pelargonier! Den rosenpelargonien din var spesielt vakker (jeg kjøpte Appleblossom rosebud i Danmark tidligere i sommer, og er helt fortapt i den...) Artig med slike reiseminner. Og, som du sier, hadde dine blitt i Hellas, så hadde de nok tørstet ihjel der nå...