25 mars 2007

Vi arbetar... part II

Vi jobbar vidare... Heltidsarbetande (inte i blivande gästrum då utan på arbetsplatsen där vi blir avlönade månatligen) och mörka vardagskvällar gör att det mestadels är helgerna som används för arbetet i vårt blivande gästrum. Men nu har vi iallafall fått upp all panel på väggarna, panelen är struken två gånger med vit färg, fönstret är på plats med foder och utsalningar. Nu går vi lös på taket och sen är det lite eljobb och golvmålning som gäller.

8 kommentarer:

Karin sa...

Skönt när det går framåt! Vita panelväggar är så snyggt, men det kan man ju bara drömma om i en lägenhet. ;) Är det en inspirationsbild du satt upp på dörren?

Anonym sa...

Ser jättefint ut! Väntar med spänning på fler bilder :)

www.kolokrita.blogspot.com

Anonym sa...

Ååååhhh..va fint det blir! Va kul att se mer sen!.. :)

Lotten sa...

Slit inte ihjäl er! Det ser ut att bli jättefint och jag ser fram emot att se det färdiga resultatet!

Anonym sa...

Trevligt med lite resultat efter allt arbete!
//V

n o r d i n g å r d e n sa...

Å vilken lycka för era gäster att bo där, jättefin vägg!! Mari.

Anonym sa...

karin a: Nja, inte direkt :-) Bilden sitter kvar sedan förrådstiden. Det är några klipp på maken som springer Stockholm Marathon och dom blir kvar tills dörren ska få färg. I och för sig lite inspiration - iallafall för honom som just nu tränar för fullt för årets Mara.

kolokrita, signe, lotten och vildangel: Ja, det är jättekul när det händer saker. Idag har jag grundmålat ett litet skåp och en gardinstångshylla (heter det så?) som ska sitta ute i rummet... :-)

Toini sa...

Snyggt det blir! Här skruvar vi IKEA, var och köpte ett nytt sovrums set i lördags.

Kram
=^_^=